Tsagarada Escape Festival 2018

Tsagarada Escape Festival 2018

Ο Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας, σας προσκαλεί στο ”Tsagarada Escape Festival 2018” που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά, από 21 έως 24 Ιουνίου 2018, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων και την στήριξη του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων στη φύση όπως: Αναρρίχηση, Κατάβαση φαραγγιών, Rappel, Πεζοπορία, Θαλάσσιο κανό, Stand Up Paddle Boarding, Τοξοβολία, Ιππασία, Εναέρια διαδρομή (Flying fox), Paintball και Γιόγκα, όλα σχεδιασμένα και εκτελεσμένα από εξειδικευμένα γραφεία υπαίθριων δραστηριοτήτων του Πηλίου (Mountain Escapes, Hike Away, Shakayak, Volos Racoon City) αλλά και φορείς όπως ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών (Ιππασία), ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου (Τοξοβολία) και ο Ε.Ο.Σ. Αγχιάλου (Αναρρίχηση, Rappel).

Επίσης θα πραγματοποιηθούν:

– Θεματική βραδιά: ”Τα μονοπάτια του Πηλίου – Προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης”, με ομιλητές τους:

– Αποστόλης Τσιμπανάκος (ορειβάτης, αναπτυξιακός εμπειρογνώμονας στην μελέτη και διάνοιξη πεζοπορικών / ορειβατικών διαδρομών, ιδιοκτήτης Exp.Trekking.)
Θέμα εισήγησης: ”Τα μονοπάτια σε Ήπειρο & Δ. Μακεδονία σήμερα – προοπτικές

– Κυριάκος Σταθάκης (ορειβάτης, Έφορος τύπου & δημοσίων σχέσεων ΕΟΣ Βόλου, καταγραφέας μονοπατιών Πηλίου)
Θέμα εισήγησης: ”Τα μονοπάτια στο Πήλιο σήμερα – προοπτικές

– Θανάσης Βήτος (Διευθυντής στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, αναγνωρισμένος πιστοποιητής μονοπατιών, Γ. Γραμματέας του Ιππικού Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών)
Θέμα εισήγησης: ”Πιστοποιήσεις μονοπατιών, ευρωπαϊκές απαιτήσεις και οδηγίες, προγράμματα σε εξέλιξη στο Πήλιο

– Σεμινάρια Ναυαγοσωστικής από την Life Guard Hellas και Α’ Bοηθειών από την ΕΠΙΖΩ . Οι δύο οργανώσεις με την υψηλή τους εξειδίκευση και εμπειρία καλύπτουν την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας με επιμερισμό της ευθύνης σε θάλασσα και βουνό αντίστοιχα.

– Μυθολογικό κυνήγι θησαυρού στο δάσος.

Τέλος την Παρασκευή 22 Ιουνίου ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers θα χρωματίσουν μουσικά το βράδυ μας με ροκ ήχους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι επιχειρήσεις του Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας θα παρέχουν προνομιακές τιμές και προσφορές τις ημέρες του Φεστιβάλ ενώ μικρό λεωφορείο θα εκτελεί εσωτερικά δρομολόγια που θα συνδέουν τις συνοικίες του χωριού με την παραλία του Μυλοποτάμου.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες εντός του προγράμματος του Φεστιβάλ είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε κρατήσεις στην Γραμματεία της διοργάνωσης στο 6975322472.

Οι επαγγελματίες της Τσαγκαράδας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου σας περιμένουμε για να απολαύσετε και αυτό το καλοκαίρι, έναν ιδανικό προορισμό εναλλακτικού τουρισμού και να χαρείτε ξεχωριστές στιγμές στο ανατολικό Πήλιο! Μια πρόταση απόδρασης σ’ έναν μοναδικό τόπο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Μια επιλογή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, οπτικοακουστικό υλικό από τις προηγούμενες διοργανώσεις και το φετινό πλήρες πρόγραμμα, ή επικοινωνήστε στο [email protected] και στο 6975322472.

Lets Go! Lets Escape with Tsagarada Escape Festival!

________________________________________

Comments are closed.