Το Tsagarada Escape Festival είναι μια διοργάνωση θεσμός πλέον, που πραγματοποιήται στην Τσαγκαράδα με ευθύνη του τοπικού Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου.

 

Στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με ένα μεγάλο αριθμό υπαίθριων δραστηριοτήτων, μέσα σ' ένα φυσικό περιβάλλον απαράμιλης ομορφιάς.

 

Πεζοπορία, κατάβαση φαραγγιών, θαλάσσιο καγιάκ, ποδήλατο βουνού, τοξοβολία, ιππασία, ορεινό τρέξιμο είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που εμπεριέχονται στο φεστιβάλ.

 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης πραγματοποιούνται παράλληλα events όπως σεμινάρια, θεματικές εκδηλώσεις, συναυλίες, προβολές κλπ.

 

To Hike Away ως συνεργαζόμενος και ως μέλος του Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας, συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή και τον κεντρικό συντονισμό του event από την γέννηση της ιδέας , καθώς είναι μέλος της οργανωτικής ομάδας.

 

Το Tsagarada Escape Festival είναι ένα συλλογικό εγχείρημα και εμπλέκονται εκτός από ιδιώτες επαγγελματίες των υπαίθριων δραστηριοτήτων, αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, φορείς, κ.α.

 

Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η συμμετοχή στις δραστηριότητες και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις είναι δωρεάν και πραγματοποιήται κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

 

 

           
 

 

Tsagarada Escape Festival